Donem per inaugurat

Hom podria pensar que un bloc amb aquest nom no té sentit, perquè la pròpia denominació sembla dur implícit el fet de “no dir”. No obstant, “pensar en veu baixa” pot ser considerat també des del punt de vista del cercle íntim, de compartir quatre pensaments sense ànim de populisme ni d’abast global.

Es pensa en veu baixa per llavors dialogar en veu alta. És com quan de vegades vas en tren i omples el pap de pensaments i curiositats que tens ganes de buidar. De la reflexió en surt la voluntat, tot i que no sempre, de dir.

I això él que volem amb aquest nou bloc. Dir allò que pensem en veu baixa. Així de senzill. Sense cap més pretensió que mostrar-nos-ho a nosaltres mateixes i a “quatre gats” que tinguin curiositat. Així doncs, “pensem en veu baixa” en tots els sentits, des de la intimitat de la reflexió.

ALE, el donem per inaugurat!!!!


One response to “Donem per inaugurat

  • begonya

    És una alegria que vulgueu compartir amb gent propera aquesta afició de pensar… de vegades al pensar junts és com més s’aprèn, i fer-ho en petit comité, una mica en secret, em sembla una idea deliciosa. Gràcies per convidar-me!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: